Var spontan! Det är själens budskap. Rädslan för att synas och bli avvisad.

Jag minns så väl den här rädslan. Den var så otroligt stark i mig. Jag förminskade mig själv så att andra skulle känna sig kraftfulla. Förstod inte att jag kan känna mig kraftfull samtidigt som jag kan få andra att känna samma sak.

Jag hittade en gammal anteckningsbok från 2016 ikväll och det blev så tydligt vilken skillnad det är. Vilken förvandling jag har gjort. Jag skulle nästan våga mig på att kalla det en transformation.

Jag insåg att jag vill hjälpa andra kvinnor som är där jag var då, och jag vill att det inte ska behöva ta så lång tid för dem. Jag vill att de ska lära känna sig själv. Ta reda på vilka styrkor de har. Vilka gåvor och styrkor det faktiskt finns i sina svagheter. Hitta sitt unika uttryck. Känna glädje inför livet. Sluta trampa i samma tråkiga spår varje dag. Sluta vänta på att det ska kännas rätt i tiden. Det finns alltid en massa bortförklaringar. Verkligen. Alltid.

Det är ju trots allt nymåne idag och ett ypperligt tillfälle att starta något nytt! Äntligen gör jag “en Christine” igen. Yey!! Jag börjar innan jag tänkt klart. Det enda jag vet med säkerhet är att detta kommer att förändra de här kvinnornas liv. De behöver vara redo. Redo att ta plats. Redo att känna sig värdefulla. Redo att kliva in i sin fulla potential. Redo. Längtandes…

Det är inte för de som tycker att det är någon annans jobb att fixa deras problem. Det är inte för de som inte redan känner tacksamheter varje dag. Det är inte för de som vill att någon ska tala om för de vad de ska göra för att allt ska lösa sig. Alla svaren bor inom var och en av oss. Alla har sin unika resa på den här jorden. Jag kan visa dörren men det är upp till var och en att hitta nyckeln och våga öppna dörren.

}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{}}{{

Om det hände något i dig av mitt inlägg så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad! Kommentera om du känner dig dragen till detta. Tänk inte efter så mycket. Var spontan! Det är själens budskap.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu snart 1800 medlemmar!! Magiskt!

23 dagar av tacksamhet med en TWIST

Tusen tack för att du läser mina tankar. Tack för att du är här. Kom nu ihåg att kommentera! Något! Inspirera mig! Ha en magisk kväll! {eller morgon om du läser detta då}

Kreativa Kramar Christine

4 thoughts on “Var spontan! Det är själens budskap. Rädslan för att synas och bli avvisad.

  1. Ursäkter ursäkter.. Jepp.. det känns igen. Varför ska det vara så svårt att äga scenen och bara göra det jag faktiskt är bra på.. Ja, jag har mycket kvar att lära.. Men just nu där jag är i stunden och för det jag kan och i min utveckling som finns. Så varför dessa ursäkter- jag kan ju, jag är ju bra!!

  2. Ditt in lägg dig fick mig att vilja fortsätta kämpa. Precis innan har jag stått o badrummet och funderat påminna jag verkligen orkar kämpa mer.

    1. Yes!! Fortsätt! Varje steg framåt räknas… Du är betydelsefull. Värdefull. Älskad för att du är du. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *