När man är ett maskrosbarn. #gästbloggare

Läste på en sida om Maskrosen. Passar ju bra när man är ett maskrosbarn. Här kommer känslan om ett ”kämpande” alla odds emot men ändå ett blomstrande vackert resultat. Att aldrig missta/misstolka en person eller situation. Det finns ett underbart talesätt ” “Darling, There is sun after rain & Love after Pain” som är så starkt och vackert och där kommer maskrosen in i sin glans. I det stora hela så är maskrosen ett fantastiskt symbol över att det finns inget som stoppar en stark personlighet.

När du trotsar alla odds. När du kämpat hela livet, för du har så mycket livskraft, så mycket energi att det krossar alla barriärer. Och du vill leva på lika villkor som alla andra, att ha samma förutsättningar som andra, men allt är annorlunda. Att nån ska se de vackra ofattbara som finns. Att se de glitter som morgondaggen lägger på din späda kronblad att se de oerhörda. När du vänder dig mot solen och himmelen. Det enkla och vackra som livet är, som många inte tycker räknas. Att vara annorlunda inte passar in i dessa mallar utan räknas som ogräs, något dåligt. Allt den vill är att någon ska se dess bländande skönhet, dess otroliga styrka, dess livskraft. Att någon ger den sin kärlek, att den ska bli omhuldad, tas om hand och bli behandlad varsamt som den dyrbara juvel den är. Att den ska få den näring den behöver för att fortsätta stråla. Allt den någonsin vill är att bli älskad för den som den är.

❤

– Jessica Byström

}}}}{{{{}}}}{{{{}}}}{{{{}}}{{{{}}}}{{{{

Har du ett budskap som du vill nå ut med?

Vill du gästblogga hos mig?

Kreativa Kramar Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *