Dagens budskap 221127

Jag är på väg hem från en magisk helg i Danmark med min man och våra två hundar. Vi har tagit långa promenader på stranden, badat och bastat. Njutit av enkelheten. Precis så som vi gillar. Detta vill vi göra oftare. ❤️ Men nu ser jag fram emot att komma hem.




DAGENS BUDSKAP

Uppskattning

En kärleksfull tanke skapar en kärleksfull respons.

Din kärlek gör avtryck i världen. 

Det kanske känns stort och onåbart men det är precis det som sker. 

Fortsätt att vara den du är. Fortsätt att sprida din energi. 

Den människa som får din uppskattning känner lust att göra samma för någon annan.

Ringar på vattnet. Avtryck.

Gå din egen väg. Gör det som känns rätt.

De som följer är de du behöver. 

Berätta för de du uppskattar vilken betydelse de har för dig.

Då kommer du att få den kärleken tillbaka.

Visst är det en skön känsla att få uppskattning av att bara vara sig själv?

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. Det gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december. Kommentera med “23 dagar” i bloggen om du vill få en kärleksfull påminnelse innan jag kör igång.

3 thoughts on “Dagens budskap 221127

  1. Jo, orden kärlek eller älska får mig allt som oftast rygga till, iaf om de är menade till mig på nätt sätt. Om det handlar om andra, bryr jag mig inte ett dugg.

    Begriper inte varför, dock vore det roligt att veta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *