Ändra ditt mindset på ett enkelt sätt.

Att se på livet med ett öppet och positivt sinne är otroligt renande. Den energin är sund och hälsosam. Om du inte använder den, börja!

Att tänka positivt kan vara lite svårt i början men allt är väl egentligen svårt innan det är enkelt? Ditt humör sätter tonen för hur din dag blir. Du avgör själv om den kommer att bli bra eller dålig. Med en negativ inställning så hindrar det dig från att se möjligheterna.

Låt mig ge ett exempel…Du sitter i bilkö. Du kan antingen bli irriterad över att det tar så lång tid för att du har så bråttom hem eller så kan du sätta på en bra låt och höja din sinnesstämning. Du kommer ju hem förr eller senare.

Tänk på att om negativa tankar dyker upp så lägg till något positivt till den. Omvandla dina negativa tankar till något positivt. Det kan vara svårt i början när man inte är van men det blir lättare efter ett tag.

“Jag är så slarvig” – “Jag vill bli bättre på att organisera”
“Ingen älskar mig” – “Jag är värdefull”

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *