Dagens budskap 230122

Igår målade jag klar min senaste tavla. Jag kände mig klar. Den ska hänga i vårt vardagsrum och det är 3 tavlor som tillsammans bildar 1. Min senaste idé.

Vill du se en video av den så kan du hoppa över till mitt Instagram-konto. Mina tavlor behöver upplevas. Jag längtar till den dagen när jag har min egen utställning. Längtar!

DAGENS BUDSKAP

Skapa frid inom dig. Städa ut gamla tankar som inte är sanna för dig längre. Gör plats för nya fräscha idéer. För att ta emot måste du acceptera allt med dig själv. Även det som du inte vill erkänna. Speciellt det.

Se dig själv på djupet. Vem är du? Vem vill du vara? Gå djupt inom dig för att finna svaret. Superviktigt att vara ärlig med dig själv och lyft fram alla känslor som behöver komma upp till ytan. Storstäda sinnet.

Gå utanför din komfortzon och se vad som händer. Våga prova något nytt. Låt illusionen av hur du uppfattar livet på jorden sakta vittra sönder. Öppna upp ditt sinne för nya möjligheter. Var inte rädd, detta är precis vad du behöver. Det finns alltid nya lager att skala av för att komma närmre sin egen sanning. Det finns alltid nya insikter att göra sig hörda. Du är aldrig klar.

Prova något nytt om du vill ta dig loss från gamla rutiner. När gjorde du något senast som var läskigt men ändå lockande? För att växa och bli tryggare i dig själv så behöver du utsätta dig för nya saker. Våga leva.

Din inre frid skapar yttre frid. Allting börjar med ett första steg att våga. I det lilla skapas det stora. Våga ändra perspektiv. Du är inte fast. Du kan förändra allt som du vill.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. Det gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *