Dagens budskap 230205

Idag låg jag kvar länge i sängen. Så mysigt och varmt. Det är en bra stund för reflektion och meditation. Jag låter intuitionen ta mer plats i mitt liv. Nu mer än någonsin. Låter den växa och frodas. Så frigörande och spännande! Ny kurs ska skapas eller så ska jag väcka liv i en jag tidigare gjort.

Jag känner att lekfullhet behöver ta mer plats eller kanske mer kreativitet. Nej, jag tror att det ska bli en vårstädning för sinnet. Det är nog det jag behöver just nu. Så håll utkik efter #vårstädning.

DAGENS BUDSKAP

Var inte rädd för dina mörka tankar.
Alla har dem. Det är här du kommer till klarhet.
I mörkret möter man sig själv.

Dela med dig av ditt eget mörker eller vara där för någon i en mörk stund. Det är viktigt att hitta en trygg plats att lyfta upp alla känslor och få den support som kan ta dig igenom dina begränsningar som du byggt upp. Att känna empati för en annan människa är den högsta vibrationen vi kan ha.

Du har kraften att få kontakt med ditt Högre Jag. När du är i balans med dig själv kan du också känna äkta empati åt en annan person. Budskapet till dig är att skapa balans för att göra världen till en kärleksfullare plats.

Oroa dig inte för framtiden. Du behöver inte lösa alla problem du tror att du har för att komma dit du vill. Omfamna det okända. Släpp taget om rädslor du har över hinder du kommer att möta på vägen. Omfamna det okända och låt det sakta men säkert vecklas ut. Du behöver inte ha hela bilden klar för dig.

Låt stillheten ta mer plats. Lyssna på dina tankar. De är otroligt betydelsefulla för din framtid. Gå djupare inom dig själv för att få de svar du behöver för att gå vidare. Lämna det som inte längre är du. Stanna inte kvar i gamla begränsningar. Res dig upp och ta dig vidare.

Ta ett djupt andetag och vänd blicken inåt för en stund. Flytta din närvaro till ditt hjärta. Tänk på alla de människor som du älskar och vilka gåvor de ger dig i ditt liv. Andas in kärlek. Känn hur din kropp fylls av kärlek.

Flytta nu din närvaro till de människor som utmanar dig. Kan du se vilka gåvor de tillför i ditt liv? Andas. Känn hur ditt självförtroende växer.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. Det gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

2 thoughts on “Dagens budskap 230205

  1. Passade mig just idag! Blev besviken på en vän jag känt många år i fredags. Jobbar med att förstå henne. Dina ord hjälpte mig att reda ut detta, att inte fastna i bitterhet utan att ens ha pratat med henne om mina känslor och lyssna på hennes tankar och känslor. Vill inte vara en person som ”dömer” Tack! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *