Min vecka i bilder. Spindeln kom med sitt budskap.

Måndag. Ny vecka och nya möjligheter! Jag drog igång min nya Vitamix och gjorde lite smoothie till min man och min yngsta grabb. Det är fantastiskt att man nästan aldrig kan misslyckas med att göra den supergod. Kanske dags att jag börjar använda den lite mer för att laga god och nyttig mat. Möjligheterna är många med denna fantastiska maskin.

Ibland lever mitt hår sitt eget liv {läs ofta}. Mycket märkligt är det att ibland är det spik rakt och ibland lockigt och ostyrigt. Ibland bara ostyrigt… 😉

Nu har detta tyget legat på min köksö i nästan två veckor tror jag. Mönstret på byxorna jag ska sy är klart men jag har fortfarande inte kommit vidare med et… Dags att plocka undan för att spendera mer tid i trädgården nu när det är så fint väder.

När jag gick till bilen härom dagen så såg jag en liten daggmask på asfalten. Som alltid tar jag reda på Solögas budskap.

” Lev i balans och harmoni med jorden. Din gåva är att ha en stark relation till jorden och känna tacksamhet”

Så passande nu när det mer än någonsin är så viktigt att ta hand om vår jord. Vår enda plats vi har att leva på. <3

Två av mina favoritprodukter i köket. Trocomare har jag till det mesta och havregrädden från Oatly är min favorit till mycket. Denna gången till min currysås.

Lillebror som hunden heter ser ofta ledsen ut när man ska fota honom men jag kan lova dig att han är allt annat än en ledsen hund. Han hoppar upp och ner när jag kommer hem från jobbet. Kärlek.

Se där! Det grönskar längs väggarna hos mig och nu har porslinsblomman börjat blomma. Helt underbart!

Ännu ett budskap från djurens språk. När jag stod stilla och väntade på att bussen skulle fyllas på så kröp det en spindel nerför bilrutan. Kanske bilden är lite suddig men jag tror att du kan ana den. Spindelns budskap enligt Solöga.

“Du tjänar på att ta det lugnt just nu. Min gåva till dig är att ha tålamod.
Spindeln är definitivt det mest tålmodiga djur jag träffat. “

Jag älskar yogité och deras vackra budskap. De får mig att reflektera kring livet.

Det dök upp ett minne på Facebook. Jag älskar dem! Det är ungefär det jag gör på FB förutom att hänga i min egen FB-grupp. Denna tavlan köpte en kär vän till mig och den hänger nu i Göteborg.

70x90cm

Nu är det äntligen fredag och jag ser fram emot lite ledighet. Jag hoppas på sol och värme men vem gör inte det?

Ha en magisk fredag och ta hand om dig! Du är värdefull. <3

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kreativa kramar Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *