Jag tar hjälp av min tarotlek för att hämta svar inom mig.

Allt det du söker efter finns redan inom dig. Lita på det.

När du beger dig ut för att finna svaren på dina frågor väntar du dig att svaren ska komma till dig utifrån.

Då låter du något annat styra över hur ditt liv ska se ut. Vänd blicken inåt.

 

Jag känner att jag påbörjar något nytt. Ännu är det så nytt att jag inte vet vad det är eller hur det ser ut. Jag vet att jag känner en stark vibration i solar plexus som står för visdom och kraft. Jag tänkte lägga ett tarotkort för att sätta intentionen för denna dag men det blev något annat. Jag följer det som gör att vibrationen känns starkare.

 

Jag älskar min tarotlek “Sacred path cards” och idag blev det “The four directions spread” som är en överblick över hur balanserad man är i sin sköld. Varje sköld berättar vad du behöver göra för att vara dig själv i all din kraft. Allting i vår värld har förmågan att heala oss. Se på din omgivning med nya ögon. Var öppen för kraften att nå dig.

 

 

Varje gång jag drar ett kort inleder jag med en ceremoni för det känns rätt för mig. Tänder ett ljus och en rökelse. Väljer ut de stenar som känns passande. Mediterar en stund och vänder blicken inåt. Öppnar ögonen och väljer kort som ligger framför mig.

Kortet i öster talar om vilken andlig dörr som står på glänt. Vilket andligt frö som behöver näring för att växa.

Kortet i syd talar om vad man behöver sätta sin tilltro till och vad man har tappat kraft på. Att få kontakt med sitt inre barn.

Kortet i väster talar om svaret inombords. För att nå våra mål behöver vi veta vår egen sanning. 

Kortet i norr uttrycker visdomen som kommer att uppnås om man följer sin egen väg. Här finns även de visa, tacksamhet och healing. 

Nu ska jag dra ett tarotkort åt en kvinna som är medlem i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *