31 dagar av självkärlek. #DAG10

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

10. Vilka fem saker kan du göra för att ge dig själv omsorg?

Skriv ner hur många saker som du kommer på. Som kvinna är vi uppfödda med att vara där för alla andra. När alla andras behov är tillgodosedda, då kan vi fokusera på oss själva. Så kan vi inte ha det. Vi behöver prioritera oss själva för att leva ett glädjefyllt och kärleksfullt liv.

Vad behöver du för att ta hand om dig själv?

När du skrivit ner så gör nåt av det varje vecka, varje dag. Gör något idag för att stötta dig själv.

När jag har tusen tankar som snurrar runt i mitt huvud så känns det bra att till exempel rensa ogräs eller städa. Att göra något som inte kräver någon tankeverksamhet. När jag är klar känns mitt huvud mycket klarare och jag kan fokusera på det som känns viktigt igen.

Kommentera gärna i bloggen för att göra denna utmaningen mer levAnde.

Kram Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering”? Det är en kurs som jag skapat och den drar igång snart. Det ska bli så spännande! Läs mer om den här. Vill du vara med? Kommentera i bloggen så sparar jag din mejladress.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *