Kreativitet är syre för själen.

Utan syre kan vi inte leva. Utan kreativitet är vi bara ett tomt skal som vandrar fram på denna jord. Skaparen gjorde oss kreativa. När vi stänger av den för att passa in i vuxenvärlden kommer vi hela tiden längre och längre ifrån den vi egentligen är. Suck.

Vi är rädda för att inte passa in samtidigt som vi går runt och är missnöjda med våra liv och känner avundsjuka till dem som lever med sin kreativitet.

Varför är det så?

Om du är lyckligare när du målar än när du inte målar; om du är lyckligare när du sjunger än när du inte sjunger så se för guds skull till att göra de sakerna. Gör mer av det som ger dig glädje i livet. Varför vänta?

Ta hand om ditt inre kreativa barn som längtar ut. Även när dina drömmar inte genererar en inkomst eller har ett särskilt syfte så fortsätt att utforska dem. Säkert finns det många som inte kommer att förstå och som kommer att ifrågasätta dig. Fortsätt.

Så många gånger har jag själv fått stå upp för min kreativitet. Den har blivit ifrågasatt, skrattad åt, människor har försökt trycka ner mig. När jag påbörjat saker som jag ännu inte har slutfört så har jag fått gliringar om det. Ja, det gör ont men jag använder det istället som syre för att växa mig starkare.

Vill du boka in ett kreativt samtal för att det äntligen är dags att göra din kreativitet till en större del av ditt liv? Läs mer om det här.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering”? Det är en kurs som jag skapat och jag kommer att dela med mig av de 3 första övningarna i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Det ska bli så spännande! Läs mer om den här. Vill du vara med? Gå med i gruppen! Vill du

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

One thought on “Kreativitet är syre för själen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *