Nu är äldsta sonen 16!

I helgen hade vi kalas för vår son. Det är helt galet vad tiden springer iväg! Han har gjort sitt gymnasieval och en ny period i livet börjar. Valet har han gjort utifrån vad som intresserar honom och vad han tycker är roligt. Inte för att han har en klar bild av vad han vill “bli”. Han följer sin dröm och ingen annans. Jag önskar att jag jag varit mer som honom i den åldern…..

Det blev grillat eftersom det var fint väder. Det är ju ganska självklart! Jag som inte äter varm mat fick hitta på annat… Det blev frökex med en cashewost, cheezy blomkål och broccoli, fylld portabellosvamp och en grönsallad. Jag blev mätt och god!! Fyllningen till portabellosvampen ska jag laborera vidare med. Så gott det var men lite svårt för fyllningen att ligga kvar. Det krävs nog lite mer vätska och krämighet… Jag gillar att testa så detta ser jag fram emot!

Portabello

Portabellosvampen har en “köttig” konsistens och innehåller få kalorier samtidigt som den är mättande. Fantastisk kombo, eller hur?  Den är en bra källa till fiber, med 11 procent av det dagliga värdet. De innehåller inte många kalorier per gram, så du kan äta många och ändå behålla en hälsosam vikt. Dessutom  är den rik på en rad olika B-vitaminer så det är bara att hugga in!! 

Med hopp om en lugnare vecka!

Pussinuss

 

 

<a title=”LevAnde Fru Kost” href=”http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=750764&mid=172575&f=true” target=”_blank”><img alt=”LevAnde Fru Kost” border=”0″ src=”http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=750764&p=1&l=sv” width=”120″ height=”51″ /></a>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *