Svalkande läskeblask!

Nu börjar snart juli och jag ser fram emot att välkomna solen på riktigt! Jag tänkte vara ute i god tid och tipsa om en frisk gurkdrink som du kan njuta av en varm sommardag. Jag älskar den friska smaken av gurka! Den är sprängfull av skönhetsmineraler! Saftig och strålande för att hålla huden återfuktad och fräsch.

Det är så enkelt att sno ihop själv och det gillar jag! Tar bara några minuter och varför inte göra till hela familjen när du ändå är igång? Ibland får man lyxa till det lite för att få i sig det livsviktiga vattnet! Denna blandning av gurka, uppfriskande mynta och syrlig lime kommer att lysa upp din dag!

Öka mängden på allt om du vill göra större sats!

______________________________________________________

1 gurka gärna ekologisk

2 msk mynta

2 l vatten

2 msk limejuice

½- 1 tsk agave

Mixa skalad gurka, vatten och mynta och sila

Tillsätt agave och limejuice

Mixa

Lägg gärna med några gurkbitar och mynta för mer smak

Smaklig dryck!

Pussinuss

2 thoughts on “Svalkande läskeblask!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *