En restaurang att återkomma till….

Igår var jag för första gången på en “riktig” konsert på Ullevi. Jag trodde aldrig i min värld att jag skulle lyssna på ett hårdrocksband men min man ville gärna gå och jag är öppen för allt! Det var en mäktig känsla. Alla dessa människor som hade minst en sak gemensamt. Metallica! Jag hade en bild av hur fansen skulle se ut men alla hade verkligen sin egen stil. Det var allt från unga tonåringar till pensionärer. Kul! Problemet för mig är när jag inte kan låten och kan sjunga med men till slut kom mina favoriter! Whiskey in the jar och Nothing else matters. Vilken ljusshow!!! Magiskt… Nothing else matters, Ullevi 22/8 2015

Innan vi kom till konserten behövde vi få mat i magen. Eftersom min man fick välja musik så fick jag välja maten och det blev givetvis raw food på Rawfoodbaren. Fantastisk mat med varm och omtänksam personal. Vi  valde båda burgare och herre min heliga get vad gott!! Vi återkommer gärna dit när vi är i Göteborg nästa gång! Mumsfillibabba!!

 

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *