Då är torkugnen igång igen!

Jag har haft dåligt med tid och inte haft någon inspiration till att skapa i köket på ett tag. Det kan bero på att jag jobbar mer men jag har även känt mig låg. Jag har känt att jag behövde ta ett steg tillbaka och inte prestera. Bara vara. Jag har tappat bort mig lite med vad jag vill göra. Jag har kommit ifrån det som var så självklart för någon vecka sedan. Jag är medveten om det och jag plockar fram mina känslor och försöker förstå vad de vill säga mig.

Jag gick igång med min torkugn och skapade nya auberginechips. När jag ändå var i farten marinerade jag min ensamma sötpotatis från kylen. Gud så gott att sitta och knapra på. Har man nyttiga snacks hemma så är risken att falla för frestelser mindre. Lägger man de i ugnen så får de säkert en knaprig yta. Mina blir mer sega eftersom jag använder min torkugn… Nu skrev jag inte upp vad jag hade i marinaden men jag höftar lite till dig. Hoppas att det är ok!

Spicy Sötpotatischips

1 sötpotatis (hyvlad)

2 msk olja

1 msk balsamvinäger

1 msk tamari

paprika, chilipulver, curry, peppar, spiskummin, oregano

1 msk kokossocker


Blanda marinad och låt sötpotatisen ligga i den någon timme. Sedan in i torkugn ca 10 timmar. Mumsfillibabba!!!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *