Det blev en tur till Kivik idag…

Igår var jag för andra gången hos Anne på en privat sittning. Hon är ett fantastiskt medium som är full av värme och vet precis vad jag behöver höra. Det var en riktig käftsmäll med mycket känslor. Tårarna rann och jag fick många insikter… Hela kvällen snurrade tankarna och ja, det snurrar fortfarande…. Mormor och morfar kom och gav mig råd. Bara känslan av att känna deras närvaro är varm och skön. Jag tänkte att jag skulle spela in vad som sades men det glömde jag bort. Satt idag och skrev ner det jag kom ihåg. 

Idag blev det en tur till Kiviks äppelmarknad! Hade jag vetat hur många som var där så vet i tusan om jag hade följt med…. Herrejisses med folk. Jag känner mer och mer hur jag inte är bekväm med stora folksamlingar. Ingenstans att stanna upp och andas. Folk överallt. Jag fick smaka på torkade päron och därför köpte jag fyra kilo för att själv torka och njuta av!! Det blev några kilo äpple och päroncider. Hittade dessutom fläderblomsvin som var så gott!! Har du inget för dig imorgon så kör dit. 🙂

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *