Skratta för att hålla dig frisk!!

Det är så underbart att skratta tillsammans! Få någon annan att skratta eller le. Skratta inombords över något skämt eller något kul som hänt…. Ett skratt håller dig frisk! Du får ett bättre immunförsvar. Du blir bättre på att hantera kriser. Blodtrycket sjunker. Stresshormoner minskar. Dessutom motionerar du bröstkorgen, organen masseras och din lungkapacitet ökar. Försök hitta tillfällen att skratta! Barn skrattar i genomsnitt 400 gånger om dagen medan vuxna bara 15 gånger. Kan vi ändra på det?!!

Vad skrattade du åt idag? Jag jobbade på fritidsgården ikväll och jag gapskrattade massor med de goa ungdomarna som hängde med oss… Det var allt ifrån roliga historier till roliga ljud man kunde få fram!! Nu ska jag sjunka ner i soffan bredvid min man….

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *