Kraften som kommer när jag agerar innan hjärnan hinner sätta hinder!

Igår var det en vecka sedan jag fick ännu en grymt bra idé (idéerna kommer till mig ganska ofta ska du veta!!)! Eller ja, idén kom egentligen för några veckor sedan med draghjälp av Frida men då hann jag tänka efter och satte käppar i hjulen för mig själv. Än en gång!! Argh!! Drog mig tillbaka och tänkte “men inte kan väl jag och jag vågar inte”…. Någon som känner igen sig? Det är jag säker på att det är!!

Men denna gången när det var nymåne och allt så följde jag hjärtat! Man ska ju dra igång saker som man vill ha in i sitt liv! Eller hur?!! Detta vill jag definitivt ha mer av i mitt liv! Min essens jublar och dansar! <3

Nu en vecka senare har jag tillsammans med min fina vän och kollega Jenny hållit i vårt första uppstartsmöte. Tjoho!! Som du kanske vet vid det här laget så har jag gått självcoachningsprogrammet och nu är det dags för mig att skapa ett forum för andra som går genom det. Det ger så otroligt mycket att ha likasinnade och ventilera med. En plats där man kan säga precis som man känner utan att bli bedömd.

 

Jag går fortfarande runt och ler över denna glädje att följa mitt hjärta. Att dessutom hitta ett samarbete som känns så najs är grädden på moset!! <3

 

Vad mer är möjligt? Följ ditt hjärta. Hjärnan hinner ikapp förr eller senare….

 

Pussinuss 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *