Två vägar leder till ditt drömliv! Vilken väljer du?

Föreställ dig att där borta kan du se ditt drömliv framför dig. En stor hög av olika skatter. Ditt liv kan innehålla vad som helst. Ingen säger vad som ska finnas där. Bara du…. Det finns inget rätt eller fel här. Kom ihåg det!

Fyll på med vad du vill! Rikedom, fred, perfekt kropp, frihet, bara ekologisk odling, glädje, mod, ett hus på landet, en lyxlägenhet i New York, fantastiskt sex eller varför inte allt jag redan radat upp? Vad som helst som du går igång på.

Tänk dig sedan att du ser två vägar du kan gå för att komma dit. Förmodligen kommer båda att leda dig till ditt drömliv men det finns inga direkta garantier. Du vet inte om vägen till höger är spikrak och kort eller krokig och svårframkomlig med många hinder. Kanske är det tvärtom…

Det finns en skylt som pekar åt båda håll och på den står det:

DIN VÄG
DERAS VÄG

Vilken väg väljer du? Om du är som Alice i underlandet och inte vet vart du är på väg så spelar det ingen roll vad du väljer för du har ingen aning om vad som är rätt eller fel.

Vilken väg ger dig mest glädje och kärlek i livet?

Följer du deras väg så vet du att det går att lyckas. På deras villkor. Många har gjort det innan dig och lägger du manken till så har du alla möjligheter! Deras väg innehåller också trygghet. Det finns sätt att ta sig upp för stegen och nå de målen du sätter. Går det åt pipsvängen så är det inte du som hamnar längst ner. Det finns säkerhet för att du ska komma vidare. Här är du trygg till viss del.

Följer du din egen väg så är det du som har kontroll på vad som sker. Du väljer hur du reagerar på saker och ting som dyker upp. Du som bestämmer vad du ska gå efter! Hur känns det i din kropp? Det är riskabelt och outforskat! Faller du så kan det vara svårt att ta dig upp. Svårt men inte omöjligt!! Här skapar du ditt liv på dina villkor. Följer din själ och har egot med på resan! De tillsammans skapar magi när de är bästa vänner och har rätt mål i sikte!! Du klarar inte vägen själv… Du behöver en tribe av vänner som älskar att se dig lyckas och som är där med sitt hjärta för att hjälpa dig förbi dina hinder. Precis så som du gör för dem.

Sluta aldrig att tro på din potential. Den finns där… Jag lovar dig! Har du tryckt undan den länge så kan det krävas mycket lockade och pockande innan den vågar visa sig… Ge inte upp!

Kram Christine

6 thoughts on “Två vägar leder till ditt drömliv! Vilken väljer du?

 1. Blev så glad då jag såg dessa tankar du delat……Idag på min FB sida Skriftlig Visdom delade jag detta skrivit med autoskrift………Skriftlig Visdom: /Att öppna sig för nåt nytt är att utvecklas. Hand i hand kan rädslan hänga på.
  Vi sitter själv vid rodret , på den smala vägen blir rädslan den som tar mest plats för utrymmet är begränsat.
  På den breda vägen tar du för dig så mycket enklare, för där ger du dig själv utrymmet.Där ser du längre.
  Du skapar din egen väg med sättet att se på tingen.
  I ett perspektiv med öppnare landskap ges så många flera möjligheter.
  I begränsningarnas land reser du murar att gömma dig bakom i rädslan.
  Med JA -känsla skapar du nya handlingar och nya utmaningar./ MvH lisbeth S

  1. När egot(drivkraften) och själen(intentionen) rör sig tillsammans åt samma håll så skapar de tillsammans en bättre värld. När egot är ensam blir den vilse och samma gäller för själen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *