Uttryck dig så att han hör, förstår och uppskattar dig!

Är du frustrerad över att männen i ditt liv inte förstår dig?

Känner du dig missförstådd och kritiserad?

Känner du avstånd?

Saknar du nära kontakt?

Jag kan säga att du behöver verkligen inte känna dig ensam! Massor av kvinnor upplever samma sak! Kommunikation kan vara så besvärligt ibland….

Jag fick en idé om en liten minikurs i detta ämnet tidigare idag och vill ha din hjälp! Är detta något som du skulle behöva? Idén är som så (än så länge) att den sker i mejlform under minst sju veckor. Varje vecka hanterar jag olika perspektiv för att du ska bli knivskarp i din kommunikation och släppa in mer kärlek i ditt liv. 

Min tanke är att du efter kursen känner genuin kontakt med de viktigaste människorna i ditt liv! 

Jag behöver hjälp av dig för att bygga denna kursen! Vill du hjälpa mig? Skriv några rader till mig och berätta varför detta känns rätt för dig just nu.

Mer kärlek åt folket!!

PUSSINUSS

– Christine

– Coach och idékreatör

5 thoughts on “Uttryck dig så att han hör, förstår och uppskattar dig!

  1. Hej! Jag skulle kunna vara intreserad av en sån mejlkurs, då jag har separerat från min sambo efter 22 år. De orsaker du räknar upp i inlägget var spoton på hur jag kände mig i vårt förhållande på slutet. Nu har jag fått reda på att han var otrogen, men det är en annan historia. Jag vill hitta verktyg för att kunna gå vidare och kunna vara den bästa versionen av mig som möjligt. Och det handlar även om att kunna stå upp för mig själv i en kommunikation. Samt att kunna släppa in mer kärlek låter inte fel 🙂
    Med vänliga hälsningar Ullis

    1. Hej! Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Jag känner mig hedrad!! Skulle du vara intresserad att vara ett bollplank när jag skapar denna mejlkursen? Det låter verkligen som om du är en idealkund för detta och dina synpunkter skulle vara värdefulla för mig. I utbyte för dem så får du denna kursen av mig. Jag är fortfarande i idéstadiet men sparar gärna din mejladress för vidare kontakt. Ha en underbar helg! Kram Christine

  2. Hej! jag kan absolut tänka mig att vara ett bollplank i ditt skapande. Spar som sagt min mejl, så får jag se hur det ser ut för mig om det skulle bli aktuellt för dig med denna mejlkurs. Det låter spännande tycker jag.
    Mvh Ullis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *