Det är du som är moroten!

Jag har precis avslutat min andra coachning för idag. Jag älskar det! Vilka magiska människor det finns i världen och att de dyker upp i mitt liv! Reflektionen från dagen är att ta hand om dig själv först. Fira varje framsteg du gör. Gör lite mer av det som ger dig glädje och energi varje dag. Go with the flow! Tacksam ner i tårna!

Varför jaga det du redan har? Vi tillbringar så mycket tid med att sträva efter lycka! Vi tror att det finns nån  stor belöning som bara väntar på oss. Om vi göra det rätta, tror det rätta, visualiserar det rätta, är det rätta …

Har du sett bilden på åsnan som har en morot hängandes framför sig? Fångade den nånsin sin morot ? Om den nu gjorde det hur länge tror du att moroten gav näring? Det är en ändlös strävan. En ändlös cykel av att jaga sina drömmar.

Vi kommer till en punkt när vi börjar tvivla på att lycka inte kan uppnås. Så länge som du har försökt att nå dina drömmar! Mitt i allt tvivel så kommer du till insikt att det finns en sak som är beständigt. Som är konstant och unikt. Det är du! Det enda som inte behöver förändras. Det som behöver förändras är dina tankar om dig själv. Det krävs ingenting att vara sig själv. Och vara dig själv är det finaste du kan göra för dig själv.  Du har hittat den ultimata moroten. Du är moroten. Du ger dig själv den näringen du behöver.

Pussinuss

Christine

– Coach och idékreatör

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *