11 kärleksfulla gester till din man.

Ingen man är den andra lik! Såklart! Varje människa känner och tar emot kärlek på olika sätt. Därför kommer alla mina idéer inte att funka för dig, men kanske några! Varför inte välja något tips denna veckan för att visa din man hur mycket du älskar honom!

 

1. Sätt dig själv först. Din man kommer att känna sig älskad när du tar hand om dig själv. Ta dig tid att äta rätt, motionera, så att du kan känna dig ditt bästa. Ta hand om dig själv känslomässigt också. Älska platsen du befinner dig på i livet just nu och känn tacksamhet. Att ha en glad och frisk fru funkar lång väg och din man kommer att känna sig älskad.

2. Tala inte illa om honom. Någonsin. Det finns ingen anledning att prata illa om någon.

3. Kyss honom ofta. Kör dina fingrarna genom hans hår. Han avgudar tillgivenhet lika mycket som du gör. Kom ihåg att ge honom kramar också. Och lite massage.

4. Låt honom ha tid för sig själv. Precis som du har dina hobbies och behov av tysthet så behöver han det också.

5. Kom på honom med att göra gott. Tjat fungerar inte, så se till att du fånga honom göra gott. Ofta. Komplimentera honom mycket! som “Tack för att du tog ut soporna” eller “Jag älskar hur omtänksam du är”!

6. Ta mer initiativ till sex. Var mer lekfull och romantisk. Visa honom att du vill ha honom och behöver honom lika mycket som han vill och behöver dig.

7. Skriv ett brev till honom. Eller lämna ett meddelande på badrumsspegeln. Skicka ett gulligt sms. Dina små påminnelser om kärlek och uppskattning gör att han känner sig älskad. Han behöver veta att du bryr dig och att du tänker på honom.

8. Be om hans råd, och följ det. Män gillar att fixa saker, och de har ofta kloka och realistiska sätt att lösa utmaningar och problem. Kom ihåg att tacka honom för det efteråt. Han kommer verkligen att uppskatta det och gilla att ge råd när du frågar. Nu vet han att du bryr sig om vad han tänker och tar hans råd till hjärtat.

9. Säg till honom ofta hur vacker han är. Han behöver höra att du fortfarande är attraherad av honom.

10. Överraska honom med något han verkligen vill ha! Eller, om han inte inte är mycket för presenter så gör något för honom. Städa bilen och tanka eller klipp gräsmattan . Det kan låta stereotypt men välj något som oftast han gör.  Oavsett vad så kommer han att känna sig älskad för att du tänkte på honom.

11. Säg förlåt. Gör det bara. När du sårar hans känslor  eller säger något oförskämt, be om förlåtelse. Var ödmjuk och säg detta lilla ord.

 

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *