Jag slutar att be om ursäkt för min känslighet. Nu. En gång för alla.

Jag är en emotionell människa. Jag känner mycket. När jag fattar viktiga beslut i mitt liv behöver det kännas rätt. När jag träffar nya människor känner jag om vi klickar. Jag kan känna om du inte är genuin och äkta för mig. Det är inte fel eller mindre värt. Det innebär att vi är olika. Vi har olika behov.

Jag kommer inte längre att be om ursäkt för det. De känslor som finns i mitt hjärta och min intuition kan aldrig leda mig vilse. Varför har jag så länge försökt undvika mina nyanser?

När jag tillåter mina känslor att komma upp till ytan och tar itu med dem …. då kan jag befria dem.

De människor som är menade att vara i ditt liv behöver du omfamna. Visa hela dig och ditt känsloregister. De som är menade att finnas för dig stannar. De som inte kan hantera dig kommer att falla bort. Låt dem försvinna. Då gör du plats för andra att komma i ditt liv. Vara där för dig och du kan vara där för dem.

 

Christine

-Coach och idékreatör

2 thoughts on “Jag slutar att be om ursäkt för min känslighet. Nu. En gång för alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *