Välkommen mars med mer tid för mig! Dag 8

Hur har din dag varit? Har du fått avsatt tid att göra något du vill?

Min dag har gått i full galopp! Jag accepterar att det är så ibland.

Jag vet att jag kommer att sova gott inatt. Hihi 😉

Dag 8

Jag har brainstormat med mig själv! Fick ett meddelande igår från en annan kreativ kvinna och det satte igång massor i mig. Fantiserat och drömt sedan dess. Jag vet inte hur det kommer att se ut men jag vet att det handlar om kreativitet. En plats att kliva in i och hämta näring. En plats att vilja synas och lyftas. Mmmm ljuvligt! <3 <3

Har du förresten missat att jag har en grupp på Facebook? “Skapa ditt kreativa drömliv”

Häng på om det känns rätt!!

 

Christine

-Coach och idékreatör

2 thoughts on “Välkommen mars med mer tid för mig! Dag 8

  1. Idag hälsade jag på mitt jobb (är sjukskriven )drack kaffe och pratade med både nya och gamla arbetskamrater. Sen åkte jag till en kompis och drack påtår, mycket skratt blev det 😀. Hem och lagade en god fisksoppa. En bra dag med mindre värk är tacksam för det 😊❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *