11 roliga frågor att ställa till din partner eller vän!

Glädje och kraft är mina ord för 2017. 

Min man och jag hänger fortfarande ihop efter snart 24 år. Jag älskar honom mer och mer för varje år som går. Han älskar mig för den jag är och jag älskar honom för den han är. Han lyssnar på min röst. Skrattar med mig. Utmanar mig. Kramar och kysser mig varje dag. Jag är tacksam för hans närhet. Berättar för honom att han är vacker, rolig, sexig, jobbig och grym på att få mig att stanna upp. Andas. Jag njuter av hans sällskap.

Skulle det inte vara grymt om glädje fyllde alla våra dagar? Ja, kanske inte alla… Ibland är det skönt att vara ledsen.

Skratt är viktigt i vår relation som i så många andras och jag vill dela med mig av några roliga frågor ni kan ställa varandra. Det krävs dock att ni båda är bekväma i relationen och kan se humorn. Låta kreativiteten flöda….

1. Skulle du vilja vara helt hårlös eller hårig som en gorilla?

2. Om du inte skulle ha din telefon på en vecka, vad skulle du sakna mest? Var ärlig! 😉

3. Vem skulle spela huvudrollen i dokumentären om dig?

4. Om du skulle vakna upp som det motsatta könet imorgon, vilka tre saker skulle du göra då?

5. Vilket var ditt allra första intryck av mig?

6. Vilka tre styrkor värderar du mest hos dig själv?

7. Om du fick styla mig för en dag, vad skulle jag ha på mig och varför?

8. Vilken del av din kropp är mest känslig? Mental eller fysisk.

9. Vad kan du fortfarande överraska mig med? Vad vet jag ännu inte om dig?

10. Om du skulle beskriva dig själv med tre ord, vilka skulle de vara?

11. Om du kunde återskapa en dag i ditt liv, vilken skulle det vara?

Innan du ställer frågorna till din partner eller vän så är det viktigt att du lyssnar på svaret utan att skratta, nedvärdera eller ifrågasätta. Lyssna till vilken känsla som dyker upp och välkomna den. Den vill säga dig något.

 

Christine

-Coach och idékreatör

2 thoughts on “11 roliga frågor att ställa till din partner eller vän!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *