15 frågor att ställa till sin partner för att komma varandra närmre.

Jag tycker att det är så viktigt att ställa frågor och verkligen lyssna på svaren. Att ställa oväntade frågor som väcker nyfikenheten i sig själv och sin partner. Det kan vara djupa frågor eller roliga frågor. 2016 skrev jag ett inlägg som hette “11 roliga frågor att ställa till din partner eller vän!” och det har över 116 000 visningar. Så, det är nog inte bara jag som tycker att det är viktigt i ett förhållande…. Här kommer mina 15 frågor och jag har redan ställt dem till min man och vi fick en härlig pratstund. <3

Vad skulle du vilja göra om vi vann på lotto?

Vilket annat gift par ser du upp till och varför?

Vem var din hjälte när du var liten?

Vad gör jag när du känner dig riktigt älskad?

Vilket är ditt favoritminne av dig och mig?

Om du kunde resa i tiden, vilket år skulle du vilja besöka?

Förutom våra högtidsdagar och födelsedagar, vilken är den bästa dagen på året?

Vilken superkraft skulle du vilja ha?

Vilka tre saker skulle du ta med dig till en öde ö?

Vilken plats/land drömmer du om att besöka och varför?

Vad skulle du vilja äta som din sista måltid?

Vilken ny hobby skulle du vilja testa?

Vad skulle du vilja åstadkomma under nästa år?

Vad tycker du att jag är vackrast i?

Hur många gånger är det idealt att ha sex per vecka?

Frågor öppnar upp för nya samtal och jag tycker det är så härligt att fortfarande efter 27 år tillsammans med min man så överraskar vi varandra med nya insikter! Ibland kan man ställa samma fråga på olika sätt. Kreativt och kul!

Kram Christine

6 thoughts on “15 frågor att ställa till sin partner för att komma varandra närmre.

  1. Så himla bra och intressanta frågor som gör att du själv tvingas fundera på vad JAG tycker, om det nu är så att du liksom jag brukar glömma bort mig själv lite i ett förhållande. Jag är bra på att vara följsam och omtänksam men jobbar på att inte glömma mig själv. TACK ?

    1. Superbra att du tar dig tid för de här frågorna. Superfint att du kommer ihåg dig själv och prioriterar dig. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *