Vill du kliva ur ditt huvud och in i dina drömmar?

Kreativt uttryck kan och ska aldrig jämföras. Det behöver inte vara de bästa konstnärerna som lyckas. Det är de som vågar släppa sin kreativitet ut i strålkastaren för andra att se. De som ihärdigt skapar möjligheter att nå ut med sina konstverk. Möjligheter finns överallt om du är öppen för dem. Är du inte redo så ser du dem kanske inte.

Att visa sitt verk för någon annan är något som känns skört, smärtsamt och samtidigt sprudlande roligt. Alla kan inte gilla det du gör och det är ok. Du är inte satt på denna jord för att passa in överallt. Vem vill göra det, egentligen?

Att längta efter att vara modern och inne är kanske den bromskloss som hindrar dig. Låt den inte göra det. Please… Ditt uttryck är unikt. Ingen i hela världen gör det på ditt sätt. Lyssna på vad som känns rätt för dig. Du känner i kroppen när ni är synkade ihop. Jag lovar. Bry dig inte om hur och var din kreativitet kommer ifrån. Låt den bara få flöda fritt. Alltför många har en bild av att det ska vara på ett speciellt sätt annars räknas det inte. Skit i det! På riktigt! Den insikten fick jag i en coachsession. Många nya tankar skapas i en session. Magiskt. Epic!

Du har all denna magiska kreativitet inom dig. Yey!! Härligt! Vad är ditt nästa steg som du undviker? Mmm jag tror att du skjuter fram dina kreativa drömmar in i framtiden…. Det gjorde jag också. Nu tar jag action varje dag för att ta mig närmre. Det är ok om drömmen förändras längs vägen. Därför blir faktiskt varje val du gör rätt. Är inte det najs så säg vad är!

Jag har gjort ett arbetsblad (vilket låter sjukt tråkigt men hjälp mig att översätta worksheet så blir jag happy happy) som hjälper dig att kliva ur huvudet och in i drömmarna. Vill du ha det? Kommentera “Drömliv” i bloggen (inte på Facebook) så lägger jag till dig i min lista och du får denna i mejlen. Superkul!

Levande kramar

Christine

11 thoughts on “Vill du kliva ur ditt huvud och in i dina drömmar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *