Dela dina drömmar med rätt personer för att hålla kreativiteten levande.

Du vet den där känslan när du kommit på en fantastisk idé eller kommer på dig själv med att du vill göra mer plats för din kreativitet. Du är exalterad och känner att allt är möjligt!

Du vill låta hela världen höra dig. När du väl berättar så möts du av frågor som

-Har du tänkt på att….?

-Hur har du tänkt att det ska gå till?

-Kan du tjäna pengar på det?

-Hur ska du hinna med det?

Det som händer är att du genast börjar se alla hinder för att nå dit. Du målar upp problem som ännu inte har uppstått. Du börjar oroa dig för att misslyckas eller att lyckas. Båda är lika vanliga. Det i sin tur leder till att du förminskar dig själv innan du ens testat. Du svälter din kreativitet ännu en gång.

Det handlar inte om att de inte tror på dig eller vill dig illa. De är viktiga längre fram i processen. Dela dina drömmar med någon som verkligen låter dig sväva iväg i tankarna och ser möjligheter utan begränsningar. Välj denna person med omsorg. Det är så många idéer som inte blir av på grund av detta!

Vad har du för spännande drömmar som du behöver hjälp att komma vidare med?

Christine

– Coach och idékreatör

9 thoughts on “Dela dina drömmar med rätt personer för att hålla kreativiteten levande.

  1. Jag har ett antal personer som verkligen ger mig det utrymme som behövs de gånger jag är den som drömmer och spinner, likväl som jag gör det åt andra. T ex i min Mastermindgrupp som hållit på sedan 2013, det är en av de saker vi ger varandra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *