Råd från min kloka underbara dotter. Jag behöver din hjälp!

Min dotter brukar fråga mig varje dag hur min dag har varit precis som jag gör med henne. Jag är nyfiken på hennes liv och jag tycker om att hon är nyfiken på mitt. Mina svar på sistone har varit ganska ljumma. Dagarna på jobbet är korta och väldigt intensiva. Jag hinner inte med det jag vill. Jag tycker inte om att hela tiden ligga efter och inte vara i fas. Det innebär att jag behöver så mycket tyst ensamtid när jag är hemma. Svårt att fokusera.

Jag älskar att måla. När jag känner mig spretig är det oftast till penseln och canvastavlan jag går. Eller nja, jag målar oftast med händerna men avslutar med några penseldrag.

– Men mamma, sälj din konst och låt det vara ditt jobb! sa Evelina (min dotter)

Så enkelt men ändå så svårt. Det öppnar upp för så många frågor i mitt huvud.

Vem skulle vilja betala för min konst?

Måste jag släppa taget om mina tavlor?

Ska jag trycka upp dem på föremål och sälja?

I vilken ända ska jag börja?

Sen kommer jag på mig själv som jag skrev för en månad sen, börja där du är. Därför väljer jag att börja där jag är och blotta mig för dig kära läsare. Vi alla går genom svårigheter. Som vanligt när jag möter motstånd frågar jag mig varför. Vad är det mitt motstånd vill skydda mig mot och vad behöver jag göra för att komma över det? Vad känns kul och lustfyllt? Vad vill jag? När jag ställer frågor till mig själv och svarar dem ärligt öppnar jag nya nycklar inom mig. Ibland (ofta) behövs en coach för att det är så lätt att inte ställa rätt frågor.

– Men mamma, skapa en tävling och lotta ut en tavla! sa Evelina (min dotter)

Det är kanske det jag ska börja med. Vilken skulle du vilja vinna? Vill du ha den på canvas eller tryckt på en väska att bära med dig eller kanske på en kaffekopp. Eller varför inte på ett kuddfodral? Påslakan? Kommentera i bloggen. Tänk fritt och utanför boxen. Tack <3

 

1.

2.

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

 

Christine

– Kreativitetscoach

 

11 thoughts on “Råd från min kloka underbara dotter. Jag behöver din hjälp!

 1. Vilka fina tavlor! Vilken talang du har! Jag känner en värme igenom alla. Personligen fastnade jag för nr1 pga den undrbara gröna färgen och de övriga färgerna. Den utstrålad glädje. Men även nr7 gav en fin och varm känsla. Jag hade tyckt om en canvastavla för att pryda mina neutrala husväggar.
  Kram!

 2. Tavla nr 6 fick mig att vilja krypa in i den ✨ Förmedlade mig en Fantastisk känsla ❤️ Ett absolut Ja att kunna njuta av på väggen (canvas eller som “gardintavla”) Även ett Ja att kunna svepa in mig i – i form av en filt ☕️✨ Lyssna på din visa dotter – hon förmedlar 💖☺️

 3. Jag gillar ju verkligen nr 1 på grund av färgerna. Den ger mig energi med sitt uttryck och jag tror nog att även jag hade föredragit på canvas.
  Kram!
  Pia

  1. Men åh vad roligt att höra!! Menar du originalet så vet jag inte vad jag skulle ta betalt…. Jag har planer på att trycka upp på print i samma storlek dvs 70x90cm. Skulle du vara intresserad av det? Kram <3

     1. Tack <3 När jag är redo är du den första jag hör av mig till! Är du intresserad av att köpa ett print i samma storlek så kan jag absolut fixa det. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *