Låt inte dina rädslor hålla dig tillbaka.

Respektera dina rädslor. Notera dem. Vad vill de säga dig? De ligger ofta i vägen för dina drömmar och blockerar dem från att komma till liv.

Det är läskigt att kasta sig ut i det okända. Rädsla är en känsla. Inget annat. Den finns i våra liv tillsammans med en massa andra känslor.

Rädslan för att bli övergiven håller oss tillbaka och vi vågar inte vara den vi är fullt ut. Vi anpassar oss, tar inte för mycket plats och säger inte det vi egentligen vill säga. Det krävs mod att visa sin kreativitet, göra sin röst hörd och bli sedd.

Som människa är vår djupaste önskan att bli sedd. Att bli hörd. Att vara uppskattad och erkänd. Vår största rädsla är att bli sedd. Att bli hörd. Vi längtar efter det samtidigt som det skrämmer oss.

Det är läskigt att ta steget mot målet. Men snälla du, VÅGA att nå dit. Känn värmen av rädslan susa genom dig. Känn jorden röra sig inombords. Låt rädslorna falla bort och upplev frihet. Möt din sanning som ständigt växer inom dig. Känn dig levAnde.

Låt gamla sanningar dö. Uttryck din essens. Kom ihåg att det handlar bara om ett äventyr. Du är satt på denna jord för att du vågar väcka drömmen om dig. Känn dig välkommen!

 

Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *