Tre härliga julklappstips från mig!

Nu är det bara tretton dagar kvar till jul och de swishar förbi i rasande fart! Det är likadant varje år….. Jag väntar till in i det sista med att handla julklappar. Egentligen skulle jag vilja åka iväg någonstans och strunta i alltsammans. I nästa andetag minns jag hur mysigt det är att vara tillsammans. Umgås och spela spel. Dricka glögg och äta julmat med familjen. Julklapparna är inte så viktiga längre för mig. Barnen känner inte riktigt som jag ännu… 😉 Jag vill dela med mig av tre julklappstips som kommer från mig personligen. Jag älskar presenter med en tanke bakom. Inte bara att köpa för köpandets skull….

 

Julklappstips 1.

Jag målar tavlor som du kanske vet. En fin och nära vän sa att det är inte bara tavlor utan det är en upplevelse. Jag blev så rörd och själaglad när hon sa det. Så är det faktiskt. Kliv in i min tavla skulle jag kunna säga. Jag upptäcker själv nya saker hela tiden. Min tavla ska hänga på en plats där man kan stå och betrakta den. Jag är redo att släppa taget om mitt senaste mästerverk. Är det hos dig den ska hänga och sprida glädje?

 

 

Julklappstips 2.

Den 31 januari 2014 fick jag mina inloggningsuppgifter till “Self-Coaching Program” och mitt liv förändrades totalt. Det är det bästa och kraftfullaste program jag någonsin stött på. Jag var arbetslös och kände mig allmänt värdelös. Övningarna och sessionerna varvades av insikter och stora käftsmällar. Jag lärde känna mig själv på riktigt och blev en ny och förbättrad version av mig själv. Utan det hade jag inte skrivit denna bloggen. Jag hade aldrig för en sekund trott att någon skulle vilja läsa mina tankar. Idag tror jag på min potential. Såklart tvivlar jag ibland, det är en del i utvecklingen framåt men nu har jag vänner som lyfter och peppar mig. Imorgon går mitt erbjudande ut som innebär att du tillsammans med detta magiska program får fem gruppcoachningssessioner med mig. Jag är med dig genom hela resan och peppar dig. Self-Coaching Program med mig.

 

 

Julklappstips 3.

Under lång tid har jag pillat med min hemsida. Jag var inte nöjd med utseendet. Den kändes inte som jag längre… Jag behövde en förändring och äntligen är jag klar! Jag firar den med att erbjuda coaching till halva priset för endast 1 person. Det är viktigt att fira varje framsteg, eller hur? Jag jobbar med kvinnor som kämpar med att uttrycka sin unika röst med världen och vill leva sitt liv med kreativitet, mod och kärlek. Låter det som dig? Först till kvarn! 😉

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *