Är det dags att börja leva ditt unika och kreativa drömliv?

Som människa är vår djupaste önskan att bli sedd. Att bli hörd. Att vara uppskattad och erkänd. Vår största rädsla är att bli sedd. Att bli hörd. Vi längtar efter det samtidigt som det skrämmer oss.

Det är läskigt att ta steget mot målet. Men snälla du, VÅGA att nå dit. Känn värmen av rädslan susa genom dig. Känn jorden röra sig inombords. Låt rädslorna falla bort och upplev frihet. Möt din sanning som ständigt växer inom dig. Känn dig levAnde.

Låt gamla sanningar dö. Uttryck din essens. Kom ihåg att det handlar bara om ett äventyr. Du är satt på denna jord för att du vågar väcka drömmen om dig. Känn dig välkommen!

Briljanta Birgitta Granstrom har fått hjärnsläpp och säljer nu det fantastiska Self-Coaching Program för 199 kronor hela januari ut!!
Detta är helt makalöst! Du har tillgång till programmet livet ut och känner du att du vill köra igång NU men behöver vänta till lönen kommer så mejlar du henne för då släpper hon in dig manuellt i programmet. Jag rekommenderar detta med varm hand. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! Vill du ha mig som mentor genom programmet? Hör av dig så ska jag fundera över hur det kan se ut.

7 thoughts on “Är det dags att börja leva ditt unika och kreativa drömliv?

  1. Hej, har försökt att ”komma in” och anmäla mig och betala men det går inte att komma vidare. Betyder det att det är fullt (för 199kr alltså)? Må gott! Mvh Jenny

      1. Hej igen, tack snälla! ❤️? Kontaktade Birgitta och är inne nu. ? Det var fler än jag som haft problem att betala när man använder mobilen. ?
        Hälsar Jenny

        1. Yey!! Fantastiskt <3 Detta kommer att förändra ditt liv! Har du några frågor eller funderingar så är det bara att skriva till mig. FB-gruppen är fantastisk! Kram

  2. Hej,
    Kan man fortfarande anmäla sig för 199kr?Hur kommer jag till den länken och kan anmäla sig.

    Hälsningar,
    Ann

    1. Tyvärr inte. Detta erbjudandet var för två år sedan…. Jag kan varmt rekommendera det! Magiskt vilken skillnad det gör❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *