Vad du tycker om mig har jag inte med att göra.

I min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” har jag börjat dela små filmsnuttar av mina tankar. Jag fick en idé i torsdags att jag skulle börja köra “fredagsfrågan”. Mina underbara, kreativa medlemmar frågar mig och jag svarar. Ett superbra sätt för dem att lära känna mig mer och jag får träna på att stå framför kameran. Feedbacken var underbar och jag är så tacksam för denna magiska grupp! Vill du ha en trygg plats att dela din kreativitet och göra den delaktig i ditt drömliv så tycker jag absolut att du ska gå med!

I fredags svarade jag på frågan hur jag gör för att skapa utrymme för min kreativitet. Idag började jag fundera över en annan av frågorna som jag känner att jag behöver skriva ner också. Kanske just du behöver läsa det just idag i denna stund. Vad vet jag!

 

 

Jag väljer att vara fri.

Jag tänker inte definieras, begränsas eller placeras i ett fack av någon.

Jag kommer inte att leva för att passa in i någon annans box.

Jag kommer inte längre dämpa mig själv, förminska mig själv eller låsa fast min vilda kvinna.

Jag väljer att vara fri.

Jag är inte fri när din åsikt om mig betyder mer än min åsikt om mig själv.

Jag är inte fri när jag håller tillbaka mig själv utav rädsla för att du inte kommer att gilla mig.

Jag är inte fri när jag agerar för att få någon annans godkännande.

Jag väljer att vara fri.

Min längtan efter frihet kräver att jag slutar bry mig om vad andra tänker om mig.

Jag kan villigt erkänna att jag tidigare har brytt mig mycket om andras tyckande om mig.

Så många val jag har gjort som inte har varit mina.
Så många saker jag har gjort som inte var bra för mig.
Så många relationer och situationer jag har tolererat.

Så många möjligheter jag har förnekat.
Så mycket överflöd jag har blockerat.
Så mycket glädje jag har missat.
Så många gånger har jag har glömt bort mig själv.

Det gör mig ledsen. När lärde jag mig att förringa mig själv?

Jag trodde att jag var tvungen att vara på ett speciellt sätt för att tillhöra och vara älskad. Så mycket energi jag har lagt på att försöka lista ut detta mystiska “sätt” som jag trodde att jag inte hade inom mig.

Jag väljer att vara fri.

Jag har äntligen förstått att vad du tycker om mig har jag inte med att göra. Om våra vägar korsas så beror det på att vi ska lära/ visa varandra något. Kanske det inte är uppenbart och kanske förstår vi inte vad det är i stunden. Det gör ingenting. Jag har tillit till att vi är precis där vi ska vara.

Är livet felfritt och fullt av glitter? Verkligen inte! Livet tar mig dit där jag behöver vara. Jag väljer att följa min passion och ser till att jag njuter av mitt liv. Jag är den viktigaste personen i mitt liv. Utan mig finns jag inte.

Jag väljer att vara fri.

Vad väljer du?

Kram Christine

 

 

 

2 thoughts on “Vad du tycker om mig har jag inte med att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *