Frigörelse stimulerar kreativiteten och gör plats för nya manifestationer.

Att släppa taget är ett av de bästa sätten för att känna lätthet i livet. Vi går alla och släpar på sånt som tynger ner oss och som står i vägen för att låta det goda i livet få möjlighet att uppenbara sig. Varför? Till vilken nytta?

Frigörelse behöver inte betyda att förlåta någon eller något som har hänt. Det handlar om att du ska bli fri inombords och inte behöva lägga energi på de negativa tankarna som pågår inom dig. Det allra bästa är förstås att förlåta för då infinner sig en ännu större lätthet och frihet. Ibland är man inte redo och det är helt ok. Detta gör du för din egen skull och inte för någon annan. Du kommer att må så mycket bättre.

Negativa tankar har en förmåga att ha ett stort övertag i vårt huvud. Lägg då till att vi tänker ungefär 65.000 tankar per dygn och ca 95 % av dem är samma som dagen innan. Det blir 3500 nya tankar varje dag som antingen kan skapa glädje i livet eller inte.

Frigör dig från människor som inte längre ger glädje i ditt liv.

Vi utvecklas alla i vår egen takt. Det innebär inte att det är fel på någon. Det innebär att vi kan växa ifrån varandra en stund i livet för att sedan sammanstråla senare. Eller inte. Känn tacksamhet för deras tid i ditt liv och släpp taget om dem. Då gör man utrymme för nya härliga relationer att komma in i livet.

När du skapar ett tomrum i ditt liv med hjälp av frigörelsens kraft kan du ibland känna dig som att du befinner dig i ett vakuum. Det är helt ok. Då kan du vara säker på att nya tankar, kreativitet och relationer är på väg mot dig. Stanna kvar i din bubbla och känn dig sådär barnsligt förväntansfull. När du gör dig av med gamla tankar, idéer och saker så flödar det nya in.

Vill du ha mer kreativitet i ditt liv? Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Vi är snart 300 st och det ska firas!

Vill du anlita mig som coach? Kika in på min hemsida.

Vill du köpa Self-Coaching Program till ett magiskt bra pris? Gäller januari ut. Passa på!

Vill du köpa konst av mig? Jag har två tavlor som jag ska släppa taget om. Pris? Mejla intresse så ska jag fråga tavlan vad den vill kosta. Det kan låta konstigt men det är mitt sätt att sätta pris på min kreativitet.

 

50x70cm

 

50x50cm

Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *