Tävling! Vill du vinna en tavla av mig?

När jag var liten målade jag mycket. Inte mycket på fri hand utan mest målarböcker och jag gillade att kalkera. Hålla mig innanför ramarna. Var nog lite rädd för att skapa något eget. Min morfar var mycket duktig på att teckna. Jag har tittat mycket på hans bilder som hänger hos mina föräldrar. Så duktig han var! Han målade mycket ansikte,  människor och landskap. Trodde att man bara kunde vara duktig på att måla på det sättet.

Nu gör jag på mitt sätt och jag vill att alla provar på att måla. Rita på ditt sätt! Det finns inget rätt eller fel!! Verkligen!

Det är dags för mig att släppa taget om en teckning som jag tycker så mycket om.

Jag känner stillhet och lugn när jag betraktar den. Den är vacker om jag känner kontakt med moder jord.

Hon heter “Be Still, Be Silence, Be You”

Vill du att den blir din? Storlek 30x40cm.

  • Gilla mitt nystartade instakonto ArtbychristineL
  • Gilla valfri bild jag har lagt upp.
  • Tagga en vän som du tror skulle gilla min konst.

Vinnaren drar jag på fredag den 27 juli när det är seklets längsta blodmåne.

 

Jag delar även med mig av några andra tavlor jag målat och hoppas att du gillar.

 

Stor bamsekram från mig till dig!

Christine

One thought on “Tävling! Vill du vinna en tavla av mig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *