Känns drömmen svår att nå? Börja där du är. Varje steg räknas.

Drömmar ska vara stora och utan gränser men det gör också att det tar emot att agera mot dem.

Förstår du vad jag menar? Osäkerheten kommer som ett brev på posten och du tappar fart.

Drömmer du om att skriva en roman? Då kanske du ska börja med att skriva en kort novell om någon som vill skriva en roman. Börja där du är.

Drömmer du om en egen youtube-kanal? Då kanske du ska börja med att göra ett första avsnitt att det är ångestfyllt att starta en youtube-kanal. Börja där du är.

Drömmer du om att filma dokumentärer? Öppna upp kameran och börja filma en kort film om något som känns kul och intressant. Börja där du är.

Detta innebär att börja där du är. Varje steg som tar dig mot din dröm räknas. Första försöket kanske går åt skogen och även nästa. Men ju fler försök du gör desto vassare och säkrare blir du på dig själv och din förmåga. Varje framgångsrik människa började där de var. Vad är ditt nästa steg? Berätta, jag är så nyfiken!

Något som är oerhört viktigt är att skaffa support. Någon som fångar dig när du är ostadig och rädd. Den källan kan se ut på många olika sätt. Hitta det som passar dig.

Jag målade härom kvällen. Jag behöver det. Jag älskar det. Det blir lättare för varje gång jag visar mina tavlor för andra att beskåda. Första gången var ångestfylld men något inom mig kände att det var nödvändigt. Ja, det kommer att kännas jobbigt. Gör det ändå.

 

Berätta gärna vad du ser i denna målningen. Jag vill att alla ska få sin egen relation till mina tavlor. Därför vill jag inte säga vad jag ser. Kliv in i min tavla!

 

Ta gärna klivet in i min kreativa Facebookgrupp Skapa ditt kreativa drömliv.

Där lyfter vi och peppar varandra.

ArtbyChristineL på instagram.

ArtbyChristineL på Facebook.

 

Christine

– Kreativitetscoach

4 thoughts on “Känns drömmen svår att nå? Börja där du är. Varje steg räknas.

  1. Ja du har så rätt i det här att man ska börja där man är. Tror att det är många drömmar som faller på höga trösklar, och att det också är ganska vanligt att man inte uppskattar de små framstegen som kan vara knappt märkbara men ändå leder i rätt riktning. Själv drömmer jag om att kunna leva på mitt skrivande. Så jag har tagit ett första litet litet steg med min nya blogg 🙂

    I din tavla ser jag natur, glädje och stark energi 🙂

  2. Vilken spännande målning!
    För mig betyder den farmors vackra trasmattor, tvätt som hänger på tork, riktigt stark energi, och att se i backspegeln.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *