Vill du få inspiration till en grönare livsstil?

Jag känner att det är dags att väcka liv i min passion för en grönare livsstil. Min intention är att inspirera utan att några pekpinnar. Jag upplever att det är mycket av det överallt. Man är antingen eller. Kör “all in” eller så är det inte värt något.

För mig är varje steg värdefullt. Varje steg mot en hållbarare livsstil räknas. Att man ibland inte tänker på det eller struntar i det gör inte en till en dålig människa. Varje steg räknas.

Vi är så duktiga på att komma ihåg alla fel och misstag men inte våra framsteg. Varför? Låt oss förändra det. Upplevda misstag är viktiga läromästare i livet. Att göra misstag är bara ett annat sätt att komma till sitt mål.

Jag har skapat ett nytt instakonto och en ny gilla-sida som jag gärna vill att du följer. Här kommer jag att dela vegetariska alternativ och recept, kroppens möjligheter att självläka, vilka budskap sjukdomar har för oss, hur vi kan stödja kroppen på olika sätt osv. Jag har inte tänkt klart…. Hihi, som vanligt! Häng med på min resa! Vem vet var det slutar!

RawAmazing på Facebook

RawAmazing på Instagram

 

Ta hand om dig! Du är värdefull. Full av värde.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *