Vilka gränser fanns i ditt hem när du växte upp?

Alla människor är olika och vi har alla unika uppväxter. Vad vi upplevde när vi var små ger nycklar till vad vi blir när vi blir stora. Jag går in i detta utforskande med spänning och rädsla. Jag vet inte vad jag har att vänta.

När jag växte upp låste jag dörren när jag vill vara ifred. Jag kommer inte ihåg varför. Det kunde vara när jag satt och skrev dagbok en fredagskväll eller när min dåvarande pojkvän var hos mig. Jag tror att man knackade innan man öppnade dörren men blir lite osäker när jag tänker efter. För mig idag som vuxen och mamma så är det otroligt viktigt att respektera mina barns integritet. Jag knackar alltid på deras dörr och väntar på att de svara att det är ok att komma in.

Hur såg det ut i din familj? Var det ok att ha sitt privatliv?

 

Kram Christine

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *