Veckans andra uppdrag för att rensa i själen!!

Jag tycker att det är så kul att köra min nya idé! Varje dag denna veckan delar jag med mig av en kärleksfull övning för att rensa i själen och fokusera på dig själv och din lycka.

Igår handlade det om att le mot världen och idag handlar det om att avsätta tid för dig själv. Kika gärna in på min gilla-sida för att inte missa något. Min tanke med uppdragen är att sprida inre frid och att visa mig för världen. Jag vill att fler människor upptäcker mig. Jag tänker inte dölja min intention på något sätt. Det är så många andra som gör det redan….. Min Lifespider mår så bra! Drivkraften får kraft, intentionen får kraft och det leder mig närmre mitt livsprojekt. Supernajs!! Vill du veta mer? Kommentera eller mejla mig.

Kom ihåg:
– Uppdragen läggs ut på morgonen vid sju-tiden.
– Gilla alla uppdrag och jag skickar “4 steg för att bryta gamla tankemönster” när veckan är slut. {påminn mig om jag missar}
– Dela ett uppdrag offentligt och jag är ditt virtuella bollplank i 1 timme. Skicka pm till mig och boka en tid.
– Dela alla uppdrag offentligt (viktigt för att jag ska kunna se det) och ha chans att vinna en coachsession med mig. Vinnarna meddelas på söndag.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *