Sju dagar för att rensa i själen börjar imorgon bitti. Häng med vetja!

Jag är verkligen i igångsättandets flow. Helt galet! Jag påbörjar både det ena och det andra och det känns kul! Inte så lätt att hålla koll på allt men vad gör väl det! Om jag missar eller glömmer så hoppas jag att nån berättar det för mig. Det uppskattar jag.

Jag skulle kunna hitta på nåt för att maskera mitt syfte men det känns inte ok. Därför tänker jag lägga korten på bordet och berätta min plan. För att dra mer trafik till min gilla-sida kommer jag att med start imorgon bitti och veckan ut lägga upp ett litet kärleksfullt uppdrag. Det kommer inte att vara tidskrävande för jag vet att vi alla har så mycket annat som tar vår uppmärksamhet. Det första uppdraget delade jag med ett gäng härliga kvinnor i min grupp på Facebook och möttes av underbara kommentarer. Jag älskar att hänga i mina FB-grupper. Det är så mycket stöd och pepp där. Det lyfter min energi och jag blir en gladare person.

Jag gömde mig länge och tyckte det var jobbigt med uppmärksamhet. Samtidigt som jag ville ha det, trodde jag att det var något fult att önska sig. Jag ville bli “hittad” av någon som skulle se all min potential. Jag hade en drömbild om hur det hela skulle gestalta sig tills jag tog fram min Lifespider….. Det vände upp och ner på mitt liv. OMG!! Under en av coachsessionerna med Birgitta Granström fick jag mig en riktig käftsmäll. Genom att inte dela med mig av mina gåvor så straffar jag världen. Tänk om alla mina förebilder inte hade vågat dela sina gåvor med världen. Så kan vi inte ha det, eller hur? Jag behöver skriva mer om detta en annan dag. Nu till min idé….

Såhär tänker jag [än så länge]:

  • Uppdragen läggs ut på morgonen vid sju-tiden.
  • Gilla dagens uppdrag och jag skickar min pdf “Kliv ut ur ditt huvud och in i dina drömmar”.
  • Gilla alla uppdrag och jag skickar även “4 steg för att bryta gamla tankemönster” när veckan är slut.
  • Dela ett uppdrag och jag är ditt virtuella bollplank i 1 timme.
  • Dela alla uppdrag och ha chans att vinna en coachsession med mig. Vinnarna meddelas om en vecka.
  • Här hittar du min gilla-sida.

 

LET`S SPREAD LOVE AND CREATIVITY

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *