Sju dagar för att rensa i själen är över. Häng med på ett nytt tema på min FB-sida!

Idag har jag suttit flera timmar med att sätta ihop ett kärleksfullt nyhetsbrev. Det är så kul och kräver mycket tankeverksamhet från mig. Jag vill att det ska bli bra och välkomnat…. Jag ville med det berätta vad som är på gång i mitt liv. Insåg just nu att jag fyllt det med att lyfta upp mig själv i ljuset. Så nu tänker jag att kanske läsarna tycker att jag är “för mycket”.

Jag börjar tvivla på mig själv…. Vem tror jag att jag är liksom.. Min intention är så vacker. Jag vill att fler ska få tillgång till alla nycklar och låsa upp alla lås som håller oss tillbaka. Men ändå, så tvivlar jag på min förmåga. Tänk om de tror att jag inte är äkta. Men det är jag ju. Men tänk om de tycker att jag är falsk? Men det är jag ju inte. Det är helt galet vad min hjärna kan skapa som inte existerar… Jag vet att jag inte är ensam.

Om du inte ännu gillar min Facebook-sida så gör det! Det kommer att hända mycket där nästa vecka. Jag ska ta plats i text, video och annat. Vill du lära känna mig mer så rekommenderar jag dig verkligen att hänga på! Jag vill att många engagerar sig så gilla, kommentera och dela mina inlägg så blir jag generat glad. Fullmånen kommer förmodligen att stödja mig. Jag har ingen aning om vad som kommer att skapas men jag delar med mig ändå. Det finns en mening med allt. Eller hur?

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *