Imorgon börjar jag “30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv”. Häng med!

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

Tankar och känslor vill höras. Det är inte så farligt att säga det högt som man ibland tror. Håller man känslorna tyst inom sig växer de sig bara starkare och det blir jobbigare för var dag som går att våga säga något…..

Imorgon är det den 1 november och jag kliver in i en månad av självkärlek. Jag kommer att varje dag dela med mig av en fråga för dig att reflektera över. Här i bloggen kommer jag att skriva den och på min FB-sida kommer jag att förmedla den i video till dig. Då och då kommer jag även att dela med mig av min reflektion. Jag tänker att det är ett bra sätt för dig att lära känna mig lite bättre. Om du inte redan följer min sida så gör det nu! Tänk på att sätta på aviseringar från sidan.

Jag är lite nyfiken på när du tycker att jag ska lägga ut. Morgon, lunchtid eller kväll? Kommentera gärna i bloggen! Det ska bli så kul att se vad detta kommer att leda till! Sist men inte minst, leta upp ett anteckningsblock eller dagbok där du kan skriva ner dina tankar. Jag har hittat en ceriserosa….

 

 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *