Missta inte ditt behov av vila med stagnation.

Det finns inget i livet som är konstant. Även din energi. Låt den sjunka in i dig och ta över för en stund. Lyssna till din kropp när den behöver vila. Energin kommer igen det vet du ju! Låt dig sjunka ner i vila och var i den tills du känner energin byggas upp igen.

Precis som i årstiderna där det finns uppbyggnad, blomsterprakt, nedbrytning och vila så behöver du också omhändertas. Ljus och mörker kommer och går.

Datorer och TV-apparater kan stå på 24 timmar om dygnet utan problem! Det kan inte våra kroppar. Vi behöver mörker och vila. Att försvinna en liten stund. När vi stiger upp på morgonen sker en ständig trafik av intryck.

När du sover reparerar cellerna sig för att kunna serva dig under dagen. Det gamla rensas ut för att göra plats för nytt. Svar på frågor kommer till dig som är låsta under vaken tid.

Bara vila kan ge dig detta. Utan den blir det bara ett hårt skal kvar som är tomt på insidan. Ge dig tid för återhämtning.

 

Kram Christine

 

3 thoughts on “Missta inte ditt behov av vila med stagnation.

  1. Oh vad klok distinktion. Vila är viktigt. Stagnation leder till död och förruttnelse. De två är inte en och samma sak, för utan vila får vi också död. Vi är inte skapta för att vara “i ett och samma modus” alltför länge åt gången.

  2. Vila är så extremt viktigt och jag är jättedålig på det. Jag går på yoga och ibland måste jag verkligen tvinga mig själv att inte tänka på barn, familj, fredagsmat och handling 🙈😝

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *