30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG30

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

 

30. Hur skulle världen se ut om alla människor älskar sig själv?

 

Föreställ dig för ett ögonblick att det bara finns kärlek och acceptans för varandra. Hur känns det? Det börjar med dig. När du älskar dig själv här och nu, då har du ingen anledning att göra någon annan illa. När du älskar dig själv så vill du att andra ska känna likadant. Kärlek och gemenskap. Inga gränser. Vi leker tillsammans i samhörighet.

 

Vill du ha mer självkärlek till dig själv? Häng med på “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Under 23 dagar vänder vi blicken inåt och känner tacksamhet för oss själva på tre olika sätt. Vi drar igång den 9 december. Vilket fantastiskt sätt att avsluta 2018 och gå in i 2019 på! Kommentera så skickar jag mer info.

 

Kram Christine

2 thoughts on “30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG30

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *