Är jag redo för det bästa året i mitt liv?

Jag började min dag med att känna tomhet. Som att jag lämnat något men inte ännu visste vad det nya är. Därför satte jag mig ner i stillhet och tystnad. Det är då svaren kommer till mig. Jag gör en ceremoni av det. Tänder ett ljus, en rökelse och lägger ut de stenar som känns rätt. Sätter mig tillrätta och tar några djupa andetag.

Jag ville finna mitt “ord” för 2019. Det ordet som ska kännas rätt för mig. Jag har kastat ut frågan till universum för några veckor sen och väntat på svaret. Trodde att det skulle bli visibility för att jag ska synas och höras mer. Ordet som kom klart och tydligt var “FLOW”.

Inte lönt att tvivla. Så tydligt som det kom till mig. Flow. Jag smakar på känslan. Det känns varmt och mysigt. Det är inte bara att sätta ordet utan jag behöver känna hur ordet känns i mig. När jag vet det så vet jag när jag är i kontakt med mig själv.

 

 

 

“Jag följer min egen rytm. Låter kropp och sinne leda min väg.

Min kropp behöver harmoni. Rytmen för mig framåt.

Sakta ner. Lyssna på vad budskapet vill säga mig.

Min rytm bär på nycklar som världen behöver.”

 

Jag är redo att omfamna 2019 och skapa mitt kreativa drömliv. Är du redo för ditt?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *