Jag skriver en bok om mig själv.

Tänk att lilla jag tror på mig själv så mycket att jag väljer att skriva en bok om mig själv. Jag är ju bara en helt vanlig människa. Som du hör har jag tvivlet på min ena axel och håller mig sällskap.

När jag brainstormade lite grann igår så insåg jag att det faktiskt hänt en del saker i mitt liv som kan vara intressant för någon annan att läsa. Just nu har jag hittat en bok som jag knappt kan släppa och anledningen är att jag känner igen mig i hur författaren tänker. Det är ju det, det handlar om. att bli sedd och inte känna sig ensam med sina tankar.

Jag började på den redan förra året och skriver den som en dagbok. Det som kommer till mig tar jag upp den dagen. Det är det som är min grej. Jag vill inte ha en vanlig struktur utan jag skapar min egen. Det är så jag vill ha det. Så då är det så jag ska göra.

Här listar jag en del saker som jag kommer att ta upp i min bok:

  • Varför jag slutade äta djur.
  • Min resa till Frankrike som 14-årig ensam för att bo hos en kille i tre veckor som jag träffat på en semester året innan.
  • Att komma på en massa idéer som aldrig blev slutförda. Känslan av att misslyckas innan jag ens testat.
  • Min bästa vän var den “söta” av oss. Känslan av att inte duga.
  • Skolkade för att jag inte passade in i gymnasiet. Skolkade i mellanstadiet för att jag behövde vara ensam.
  • Skällde på barnen när de var små fast det egentligen inte var dem jag var arg på.

Vi har alla delar av oss själva som vi inte visar för andra. Vi är inte medvetna om att det finns skatter i de här skuggorna. Lyfter upp mitt mörker i ljuset och se vad de kan göra för att sprida kärlek. Det är nödvändigt för mig och mitt innersta. 
Jag fortsätter att skriva på min bok som handlar om mig.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *