Är du en av de som nöjer sig med sitt liv och låter drömmarna vänta? Tre frågor du ska ställa dig.

Det är otroligt många människor som dagligen nöjer sig med livet. Som inte vågar ta klivet att leva i linje med sin passion. Att göra det som de egentligen vill göra. Är du en av dem?

1. Du är alltid trött.

Om du inte har sömnbrist, äter dåligt eller har biverkningar från mediciner så bör du ha en god portion energi för att ta dig igenom dagen. Om inte, är du antagligen bara uttråkad. Du saknar spänning, inspiration och glädje i ditt liv.

2. Du lever efter “någon dag ska jag”.

Du längtar att träffa din drömpartner, ta din relation till nästa nivå, hitta ditt drömjobb eller starta ditt drömföretag. Varje dag tänker du att du ska ta tag i det imorgon. Sen tänker du att du är ganska nöjd med ditt liv just nu. Du kommer på 1000 ursäkter till varför du inte ska gå efter din dröm.

3. Du känner mer missnöje än du känner tacksamhet.

Om du tillbringar mer tid på att klaga över vad du inte har, vad du inte gör, eller vad du inte gillar istället för att känna tacksamhet och uppskattning för vad som faktiskt finns i ditt liv. Det du faktiskt gör för att ta dig mot din dröm. Då nöjer du dig.

Är du trött på att nöja dig?

Vill du äntligen ta första steget mot din dröm?

Sätt dig ner med papper och penna och svara på mina tre frågor.

1. Vad skulle du göra om du inte kunde misslyckas?

2. Om tid och pengar inte hade någon betydelse, hur skulle ditt liv se ut? Utan begränsningar.

3. Hur vill känna dig varje dag när du vaknar?

En liten bonusfråga…..

4. Vad kan du göra idag för att komma lite närmre ditt drömliv?

Är du redo att väcka liv i ditt unika uttryck?

På söndag drar jag igång “Väck ditt unika uttryck till liv” och jag skulle bli så glad om du vill hänga med på den resan! Vi kommer att inleda med att ta reda på vem du är. Vad du går igång på. Det är så många människor som trampar runt i gamla fotspår och är olyckliga. Det är dags att förändra det en gång för alla. 

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen

För 246 kronor kommer du tillsammans med mig öppna upp nya tankebanor och göra dig redo att möta världen med ny kraft. Det behöver inte innebära att förändra hela ditt liv. Jag vill inte vända upp och ner på dig. Jag vill att du ska förstå att du har ett unikt syfte på jorden. Det finns en anledning till att du är just här. Just nu.  Kommentera med “YEY” i bloggen så berättar jag mer.

Kram Christine

-Coach och idékreatör

One thought on “Är du en av de som nöjer sig med sitt liv och låter drömmarna vänta? Tre frågor du ska ställa dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *