4 anledningar till att investera i din personliga utveckling! “Väck ditt unika uttryck till liv -Gör plats för kreativitet”

Du kommer aldrig att förlora när du investerar i dig själv. Inte nog med att du lär känna vem du är och vad du vet, du kan också använda denna kunskap resten av ditt liv! Bara fördelar! Det finns en mängd olika sätt att växa i din utveckling! Kurser, målning, coachning, retreats osv. Problemet kan vara vad man ska välja! Hihi… Om du har funderat på något under längre tid så är det dags. Lyssna på den lilla rösten inom dig. Ta den på allvar. Jag tänker dela med mig av mina fyra bästa skäl till varför du bör investera i sig själv. Idag. Inte sen. Nu.

 

1. Det är en riktig självkänslohöjare (inget riktigt ord kanske men det struntar jag i!)! Varje gång du gör valet att investera i dig själv sätter du dig först. Du är värdefull och du är viktig. Riktig boost för kropp och själ! Du känner att du är på väg i rätt riktning och det är en magisk känsla! Det skapar en högre vibration i din kropp

2. Du ger universum ett tecken på att du tar dig själv på allvar. Universum kommer att ge dig mer av det du vill ha. Alla runt omkring dig kommer att ta dig på allvar. Oh yes!

3. Du ger näring till kropp och själ. Alla beslut du tar baseras på det du tidigare har lärt dig. Den kunskapen du lär om dig själv kommer du att ha nytta av i resten av ditt liv. Du kan lita mer på dig själv.

4. Du skapar nya kontakter med människor som har samma intresse som dig. Många hungrar efter människor att dela sina tankar och idéer med. Detta är en superb chans att hitta dessa personer! Tänk dig livslång vänskap med nya människor som är som du! I love it!!

 

Hur kände du dig när du senast gjorde en stor investering i dig själv?
Har du börjat ta dig mer på allvar?
Hur svarade universum, dina vänner och familj på din investering?

Jag är så nyfiken på dina svar på mina frågor och man vet aldrig vad någon annan kan behöva höra. Din kommentar kan vara vändpunkten för någon annan att göra ett positivt steg i sitt liv.

 

Vill du väcka ditt unika uttryck till liv? Längtar du efter att hitta svaren du har inom dig för att nå lycka? Vill  du känna dig levande? På riktigt. Känna att du styr över ditt liv. Jag möter så många kvinnor som har tappat sitt unika uttryck. Som i hela sitt liv varit där för alla andra och glömt bort att ge näring till sig själv. Det är dags för dig nu. Dags att låta passionen leda dig framåt.

 

Jag tycker det är viktigt med kreativitet och lek i mitt liv. Därför skapade jag en mejlkurs som jag kallade “Väck liv i din inre konstnär”. Denna har nu expanderat till något annat. Jag känner att vi behöver bli sedda i våra tankar. Vi behöver ett forum där vi kan dela med oss av våra känslor.

Den har dessutom bytt namn till “Väck ditt unika uttryck till liv -Gör plats för kreativitet”

Jag vet att vi lever i ett samhälle där så mycket annat tar vår kraft och uppmärksamhet. Därför lovar jag dig att detta inte behöver ta så mycket av din tid för att få en positiv inverkan på ditt liv. Du väljer själv hur du vill göra.

Allt kommer att hända i en Facebook-grupp. Där skapar jag en plats där allt får finnas. Där kan du känna dig trygg att vara du och mötas av kärlek och pepp. En plats där du kan vara dig själv och skapa mod att vara den du egentligen vill vara. Jag kommer att dela övningar, peppande videos och worksheets för att stötta dig i din utveckling.

Du kommer att hitta nycklar som öppnar nya dörrar och skapar nya tankar som du inte visste om att du redan har inom dig.

 

TEMA1 Jag och kreativitet

TEMA2 Drömmar och lust

TEMA3 Passion och flow

TEMA4 Pengar och kreativitet

TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen

 

Kostnad? 246 kronor. 2+4+6=12=1+2=3

Talet 3 står för skaparkraft och tillväxt. Tre är en framåtriktad energi. Uttryck och manifestation. 

Låter det lockande? Hör jag ett rungande YEY?? I hope so!

Svara med “YEY” på bloggen!

Vi kör igång den tredje februari, dagen innan nästa nymåne infaller och det är även den dagen min mormor föddes. Hon är alltid med mig i allt jag gör.

Kliv gärna in i min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”
Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist”? I april drar jag igång nästa omgång.
Stor kram

Christine

-Coach och idekreatör

13 thoughts on “4 anledningar till att investera i din personliga utveckling! “Väck ditt unika uttryck till liv -Gör plats för kreativitet”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *