Vilket håll leder dina tankar dig?

Jag älskar att tänka och fundera. Ställer ofta frågor till mig själv. Testa, det är kul! Här är en djup fråga till dig… Eller det blev två… Eller det blev tre….

Leder de tankar du tänker dig till framgång?

Vad innebär framgång för dig?

Är det viktigt att ha framgång?

I flera år var jag inte medveten om att jag kunde välja de saker jag tänkte på. Skifta mitt fokus i rätt riktning. Idag vet jag att det är otroligt viktigt att vara medveten om vad jag säger till mig själv. Här är några saker jag har lärt mig hittills:


• Dina tankar formar ditt liv. Vilka tankar har du? Bli medveten och släpp taget om alla “mindmonkeys”.

• 90% av de tankar du har idag är upprepningar av gamla tankar. Det innebär att du kommer att få samma resultat varje dag. Inte så najs!

• Du behöver aktivt välja vad du tänker. Att tänka på vad du tänker på. Skriv ner varje negativ tanke och titta på den. Är det sant? Nej, vad är sanningen egentligen?

• Du kan inte tänka på glädje och oroa dig samtidigt. Du får välja. Att oroa dig för vad du inte vill, kommer aldrig att ge dig det du vill ha.

• Slutligen, du kan alltså inte tänka på en sak och uppleva något annat. Det blir kortslutning i hjärnan. Varje tanke är ett frö. Välj varje frö med omsorg.

Utmaning:
• Ta dig tid och tänka på vad du tänker på. Titta på ditt liv utifrån vad dina tankar visar!
• Identifiera en sak du vill förbättra i ditt liv och fokusera på att ändra hur du tänker på det.

Vill du få mer kärlek till dig själv? Skapa nya kärleksfulla tankar om dig själv? Här och nu. Inte sen. NU. Häng då med i min nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” Här handlar det om att varje dag uppmärksamma sig själv på tre olika sätt. Att skapa små förändringar som gör ringar på vattnet i ditt liv. Läs mer om övningen här.

Christine

-Kreativitetscoach

2 thoughts on “Vilket håll leder dina tankar dig?

    1. Ja!! Det är så viktigt?? Hör av dig om du vill hänga på ”23 dagar av tacksamhet med en twist” Superhärlig pepp och den väcker nya tankar? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *