Din känslighet är en magisk gåva som inte ska tryckas undan.

Du har inga svagheter. Det finns en styrka bakom varje upplevd svaghet.

När du förstår det på riktigt förändras ditt liv totalt.

Känslighet, empati, medkänsla.

De är alla tre riktigt grymma superkrafter!

Tänk vilken styrka som finns i din känslighet!

–  Du är alert och kan känna av din omgivning.

– Du har känslospröt som gör att du kan känna av många nyanser.

– Du lägger märke till detaljer som många andra missar.

–  Du har möjlighet att hjälpa även de som försöker dölja sina verkliga känslor.

– Du hör det som inte uttalas i ord.

När du blundar för dina fantastiska gåvor som du har inom dig så missar jag och många andra mycket utveckling och kärlek. När du lyfter upp dina gåvor i ljuset kan jag och många andra ta del av dem och känna glädje. En wow-känsla!! Tjoho!!

Jag klandrar inte dig på något sätt. Dina gåvor och tillgångar kan vara så undantryckta att du inte ens är medveten om att du har dem. Har man fått höra att det inte är bra egenskaper så tror man till slut på det.

Är du medveten om dina styrkor?

Är du medveten om vad du kan skapa i ditt liv?

Vill du bli medveten om din inre potential? Är du redo?

Det är så lätt att se andras potential, precis som att det är så lätt att lösa andras problem. Det som händer då är att du ignorerar dig själv och lägger energi på någon annan. Det kan bero på att du är rädd för din egen framgång. Du är unik och har många fantastiska gåvor som behöver delas till oss andra.

Är det dags att äntligen kliva fram i ljuset? Jag vill dela din magiska resa. Din tid är nu.

Nu. inte sen. Nu. Nu Nu. Nu

Det är så viktigt att känna kärlek till sig själv oavsett vad som händer runt omkring. I med och motgång. Därför kör jag nu min femte omgång av 23 dagar av tacksamhet med en twist!” Den drar igång den 21 mars och du är varmt välkommen att delta. Vi behöver prioritera oss själva mera. Vi behöver sätta kärleksfulla gränser för att må bra.

Kram Christine

4 thoughts on “Din känslighet är en magisk gåva som inte ska tryckas undan.

  1. Att vara HSP kan vara oerhört tröttande kanske mest för att det tar tid lära känna sina egna gränser utan att ta hänsyn till omgivningens syn på just dessa gränser. Ser det dock som en stor gåva. Dessutom som mor till tre barn med HSP lärde jag ytterligare en dimension och har försökt stötta dem så gott jag kunnat

  2. Jaaa!

    Gör en övning på ledarskapsutveckling som bland annat handlar om att, inför en partner, sträcka ut armarna och omfamna världen och säga allt som jag Är, allt som är bra med den jag Är. Jag älskar denna övningen och äger på den, och kan samtidigt se att den o-vana jag ser andra deltagare upplever är något jag själv kommer från. Där har jag också varit. Hade jag gjort det här för 10 år sedan hade det känts väldigt underligt… 🙂 Skönt att det faller sig fullkomligt naturligt nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *