Tack till dig som kommenterade på min blogg att jag ska sluta skriva.

Häromdagen fick jag en kommentar på min blogg att jag skulle sluta skriva för att jag blandar en massa ämnen. Tänk så många det är som tappar tron på sig själv av kommentarer som denna. Vi kreativa människor behöver någon som tror på oss. Speciellt när vi möts av motstånd.

Ska du inte sluta skriva, du blandar ihop saker, mentala, andliga, konstigt.

Hade jag fått denna kommentaren för några år sen så hade jag verkligen tappat modet. Känt att min blogg varit ett skämt. Så känner jag inte idag. Jag tackar denna kvinna för hennes ord. Jag är inte för alla. Jag har levt så många år med att försöka passa in. Ändra på mig för att bli älskad. Inte längre. Denna kommentaren var inte jättetaskig men den fick mig att verkligen reflektera.


Länge, länge försökte jag anpassa mig för att vara omtyckt hos alla. Jag brukade slå knut på mig själv och glömde till slut bort vem av rollerna som var ”JAG”. Nu är jag den jag är och jag tycker att man kan vara spirituell och flummig samtidigt som man är vetenskaplig. Jag tycker att man kan äta rawfood samtidigt som man tycker att chips är gott. Jag tycker inte att man behöver vara på ett speciellt sätt för att kalla sig kreativ.🌟🥰💜
Jag vill tacka denna kvinna för den kommentaren för hon fick mig att reflektera kring detta.🙏🏻

KRAM Christine

5 thoughts on “Tack till dig som kommenterade på min blogg att jag ska sluta skriva.

  1. Igen, ger jag dig min uppmuntran… just för att såna som du behövs i dagens ständiga massflöde av uttryck och uppdateringar. Jag märker att du är intelligent, reflekterande och har en sån bra helhetssyn på liv och tillvaro, och du är sann mot dig själv och din kärna… Och såna människor uppskattar jag särskilt, för att vara genuin och opåverkad är, tyvärr en mer ochsällsynt förekomst i sociala medier i dag. Jag är nog själv en person som kan uppfattas lite annorlunda som tar upp vissa ämnen och tankar som ibland går utanför fyrkanten. Men så får det vara och förbli, för det är jag, och min kärnas uttryck. Men ibland kan det tydligen uppfattas lite störande och provokativt att vara sån. Men fortsätt skriva, du behövs!

    Kramar
    Ann Danell

    1. Tack från mitt djup! Jag blir varm av dina fina ord! Du är en magisk kvinna <3 <3 <3 Kram Christine

  2. Klart du ska fortsätta vara du! Jag har ett tag nu försökt anpassa mig, jag med… Det resulterade i att jag hade det jättejobbigt direkt på morgonen när jag vaknade… Jag ville liksom inte vara med. Ville bara dra täcket över huvudet och sova bort allting. Jag tänkte mkt på hur jag ville att folk skulle tolka mig/inte tolka mig. Man ska nog inte bry sig om sånt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *